Zomertoer op 28 en 29 Juni 2014

Zomertoer Heerhugowaard naar Stadsplein

Muziekspektakel zoekt sponsoren

Op 28 en 29 juni 2014 organiseert de Stichting Zomertoer Heerhugowaard een groots muziek evenement op het gemeentelijke Stadsplein nabij Middenwaard. Het muziekspektakel biedt naast diverse optredens van artiesten en dj’s entertainment van de bovenste plank!

Na het ongekende succes van vorig jaar –toen vond het spektakel plaats in ’t Kruis- krijgt het evenement een uniek vervolg op een nieuwe locatie: het gemeentelijke Stadsplein bij Middenwaard. Op zaterdag 28 juni van 20.00 tot 01.00 uur barst het feest los voor de jeugd. Op zondag 29 juni tussen 14.00 en 21.00 uur zijn er optredens van bekende artiesten en DJ’s die het plein op haar grondvesten doen trillen. Spektakel en gezelligheid voor jong en oud: dansen, swingen, kortom een feest wat niemand wil missen.

Live op de radio

RADIONL en TV Oranje en Heerhugowaard A life zullen live op radio en TV verslag doen van de festiviteiten op het stadsplein. Daarnaast wordt het evenement ‘live’ uitgezonden in de gehele Noordkop, op de regionale radio en TV zender Heerhugowaard Alife (Ziggo 47) en komt het op de landelijke TV zender TV Oranje.

Gratis toegang

Het afgeschermde terrein is GRATIS toegankelijk voor het hele gezin, jong en oud, valide en minder validen!
Er is een nieuwe alcoholwet hierdoor zal er streng worden gecontroleerd op het gebruik van alcohol onder de 18 jaar en is er een ID check en polsbandjes.
Zelf meegenomen drank word niet getolereerd!

Sponsoren gezocht
De Stichting Zomertoer Heerhugowaard wil het grote succes van vorig jaar ook dit jaar evenaren. “Op zo’n centrale plek, met zoveel artiesten, muziek en gezelligheid kan het haast niet stuk”, aldus Hans de Vries van de culturele ANBI stichting. Om het evenement tot in de puntjes te verzorgen is de stichting op zoek naar donaties. “We doen hierbij een beroep op regionale ondernemers. Alle hulp is welkom”. Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met Hans de Vries via telefoon nummer 0653645032 of www.zomertoerhhw.nl
publiek

« Terug naar home