Zondag programma

Dit jaar beleven we alweer de 4e editie van de RADIONL en TVOranje Zomertoer Heerhugowaard! 

Zin om lekker te swingen en mee te zingen met de vrolijke en opzwepende klanken van tal van grote locale en Nederlandse artiesten? Kom dan naar het grootste, gratis muziekspektakel van Nederland op het Stadsplein nabij Middenwaard in Heerhugowaard!

In het verleden hebben Frans Bauer, Wolter Kroes, Nick & Simon, Frans Duijts, Glennis Grace, Marianne Weber, René Schuurmans, Stef Ekkel, Dries Roelvink, Peter Beense, Django Wagner en tal van andere sfeermakers het grote publiek kostelijk vermaakt. Tijdens de vierde editie van de Zomertoer treden onder andere voor u op: Nick & Simon, Wolter Kroes, Jan Keizer en Anny Schilder, Tino Martin, Gino Graus, Rene Schuurmans, Tom Haver, Dario, Stef Ekkel, Samantha Steenwijk, de Meiden, Peter Beense, Pascal Redeker, Joost de Vries, Roy Donders, Rene Eshuijs, Country Wilma, Ramon Beense, Robin Moojen, Roel vd Wielen, Frans Zeilmaker, Peter Beense, Erik van Kruiselbergen en Dean Saunders! Zowel bekende artiesten als lokaal talent komt aan bod. Ook een aantal DJ’s en presentatoren komen de boel op stelten zetten! DJ Ray, El Vrieso, Rene Verkerk (Radio10), Hessel Wijkstra en Alfred Voogd (RadioNL).

Het Alkmaars showballet maakt het geheel compleet met spetterende dansacts. Een geweldige line-up voor een superfeest wat voor iedereen gratis toegankelijk is en wat je niet mag missen!
Als we terug kijken in de tijd hebben we al heel wat grote namen aan artiesten mogen ontvangen en is de Zomertoer uitgegroeid tot een prachtig muzikaal evenement voor muziekliefhebbers uit heel Noord-Holland en ver daarbuiten. Het is geweldig om te zien hoe vroeg mensen al arriveren om een plekje vooraan bij het podium te bemachtigen. Dan realiseer je dat het RADIONL-publiek uit het gehele land richting Heerhugowaard komt! De artiesten komen erg graag optreden, ook in 2014 hadden we de best bezochte Zomertoer, en het is dus wel heel speciaal dat deze in Heerhugowaard wordt georganiseerd en dat het wederom op de zondagvrij entree is!

Ik wil vanaf deze plaats mijn mede bestuursleden hartelijk danken voor jullie tomeloze inzet! Andre Gonggrijp als penningmeester, Hans de Vries als secretaris en Remco de Boer die de horeca en veiligheid doet. Maar ook uiteraard al onze vrijwilligers die altijd weer enthousiast voor ons klaar staan, het is fantastisch gaaf en mooi om te zien hoe men zich  inzet om de Zomertoer tot een groot succes te maken.
Wil dan ook niemand te kort doen en danken jullie natuurlijk allemaal!

De hoofdsponsors van de zomertoer 2015 zijn stichting NUT, schoonmaakbedrijf Hans Weere, Winkelcentrum Middenwaard (Corio),inbev, en het Prins Bernard fonds en daar zijn we erg blij mee, ook ondersteuning dit jaar vanuit de gemeente Heerhugowaard die er achter zijn gaan staan na het bewijzen van goed verlopen voorgaande edities. We gaan in 2015 voor een groot succes en wij hopen natuurlijk dat u van de partij bent. En wensen u veel plezier, en hopen op stralend weer, vrolijke gezichten en een feest voor iedereen!

RADIONL-ZOMERTOER-2015-heerhugowaard flyerZT2015 def.sm

« Terug naar home