RADIONL Zomertoer Heerhugowaard – 22 Juli – IJsbaanterrein ’t Kruis

RADIONL is een commerciële Nederlandstalige radiozender die jaarlijks de RADIONL Zomertoer organiseert. Dit jaar komt de RADIONL Zomertoer naar Heerhugowaard en wel op 22 juli!

Wij als organisatie van de stichting Zomertoer Heerhugowaard zijn trots om te kunnen melden dat we een muziek evenement voor jong en oud organiseren en het mogelijk te maken, voor het hele gezin, maar ook voor mindervalide om naar een popfestival te gaan van de bovenste plank en hiermee Heerhugowaard op de kaart te zetten!

De RADIONL Zomertoer is een vijf uur durende live radio show, van 12:00 tot 17:00 uur, waarbij meer dan 20 Nederlandstalige artiesten hun opwachting maken.
Voor een ieder zal het muziek evenement gratis toegankelijk zijn, en inmiddels zijn al de hiervoor benodigde vergunningen verleend.
Het feest zal plaats vinden op het ijsbaanterrein in Heerhugowaard ’t Kruis.

Een evenement als dit kost veel geld, heeft u wellicht een tip t.a.v. sponsoring laat dit dan even weten, want we willen voor een meerderjarig evenement gaan.

Wilt u onder het genot van een hapje en een drankje het evenement bezoeken gedurende de dag dan kunt u nu uw tickets bestellen voor het VIP terras, tot 22 Juni zijn deze 75 euro!! (te bestellen via de knop tickets)

Er zijn al contacten gelegd met kern 8, de reddingsbrigade en tour de waard om aan de hoeveelheid vrijwilligers te kunnen voldoen, maar wilt u ook aktief zijn tijdens deze dag als vrijwillger kunt u dit ook aangeven.

Wij zijn er van overtuigd dat wij als organisatie een actieve rol kunnen vervullen bij het behoud en de versterking van de sociale cohesie in de samenleving, en de popcultuur in Heerhugowaard en boost te geven als jaarlijks terugkerend evenement!

Met vriendelijke groeten;

Harry Wouters
Andre Gonggrijp
Hans de Vries
Joost de Vries

Evenement adres:
Jan Glijnisweg 57
1703 RK, Heerhugowaard

« Terug naar home