Mega veel artiesten naar Zomertoer HHW 14 & 15 juli

De 7e editie van de RADIONL Zomertoer in Heerhugowaard wordt dit jaar weer een grote happening. Op Zaterdagavond 14 juli starten we om 20:00 uur  met een avond die gebukt gaat onder een spetterende show met de top formatie ‘Popgunn” Alleen de aller aller vetste Dance, Rock en Hip Hop tracks knallen live door de speakers zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt en daarnaast zal door DJ Jerome weer een knaller van een avond gemaakt worden voor jong en oud.
De avond duurt tot 1:00.

Zondag 15 juli is dan iedereen welkom vanaf 12.00 uur en zal RADIONL er weer een geweldig feest van maken met een gigantische line-up waaronder Wolter Kroes, George Baker, Rene Schuurmans, Henk Bernard en Frans Duijts en natuurlijk nog veel meer bekende Nederlandse artiesten die later nog bekend gemaakt zullen worden. Vanaf 18.00 zullen dit jaar DJ Ray en Bruun de lekkerste platen aan elkaar mixen en zal het feest op zondag om 21.00 uur ten einde lopen en hopelijk wordt er dan net als andere jaren weer terug gekeken op een fantastisch evenement.

Het hele weekend is er zoals alle jaren VRIJ ENTREE mede door inbreng van de gemeente Heerhugowaard, Winkelcentrum Middenwaard, de Mediamarkt, de Rabobank en vele andere sponsoren.

Op zondag  is het live op RADIO en TV te volgen. Ook de regionale zender Heerhugowaard Alife zal het feest live uitzenden via kanaal 47

Zorg dat je erbij bent en kom naar het grootste gratis muziekspektakel van Noord-Holland op het Stadsplein in Heerhugowaard.

Meer informatie op www.zomertoerhhw.nl

 

« Terug naar home