14 juli – Popgunn & DJ Jerome

De 7e editie van de RADIONL Zomertoer in Heerhugowaard wordt dit jaar weer een grote happening.
Op de zaterdagavond 14 juli starten we om 20:00 uur met een avond die gebukt gaat onder een spetterende show met de top formatie ‘Popgunn’ Alleen de aller vetste Dance, Rock en Hip Hop tracks knallen live door de speakers zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt en naast al dat geweld zal door DJ Jerome weer een knaller van een avond gemaakt worden voor jong en oud compleet met een prachtige lichtshow!
De avond duurt tot 1:00 uur.

Alleen de allervetste dance, rock en hiphop tracks knallen live door de speakers zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt.

In één doorlopende set van 90 minuten of twee sets van 60 minuten vliegen de hits zonder onderbrekingen je om de oren en zorgt keer op keer voor een ongekend fijn muzikaal oorgasme.

In 2015 vertrokken uit de startblokken en inmiddels al door heel Nederland en daarbuiten te zien op menig festival, lokale feesttent, regionaal dorpsfeest, studentenfeest en hockeyfeest waar de band een spoor van intens geluk achterlaat. De band was dit jaar o.a. te zien op Paaspop Schijndel, Vierdaagse Feesten in Nijmegen, Leidens Ontzet, Lock, Stock & Barrel in Dubai, Club Malaysia en Dutchweek Snowtime in Val Thorens, Frankrijk. Als vaste begeleidingsband van de wereldberoemde 90’s act ‘2Unlimited’ was de band de afgelopen drie jaar ook te zien in Sportpaleis Antwerpen, Melkweg Amsterdam, Goffertpark Nijmegen, Malieveld Den-Haag en meerder 90’s Festivals in Scandinavië.

Met ijzersterk bedachte mash ups & medleys worden alleen de beste hits moeiteloos aan elkaar geregen en is een uitzinnig groot feest gegarandeerd. Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii, van bouncers van Jay Z en The Prodigy tot de 90’s Classics van 2Unlimited en Peter Andre.

Voeg hier héél veel interactie, een flinke dosis CO2, confetti shots en een dikke lasershow aan toe en je hebt een onvergetelijke liveshow!

VOCALS – ASTRID KUNST
VOCALS – ALEX SAMS
DRUMS – ERIK LAND
GUITAR – DOMINICK AMATSAHIP 
BASS & MOOG – REINIER BLOMMAERT
KEYS – YONO RAKSOWIDJOJO

Het is ongekend maar het hele weekend is er net als voorgaande jaren VRIJ ENTREE mede door inbreng van de gemeente Heerhugowaard, Winkelcentrum Middenwaard, Mediamarkt Heerhugowaard, Rabobank Alkmaar e.o. en vele andere sponsoren.

Op zondag is het live op RADIONL en TV te volgen.
Ook de regionale zender Heerhugowaard Alife zal dit spektakel live uitzenden via kanaal 47.

Zorg dat je erbij bent en kom naar het grootste gratis muziekspektakel van Noord-Holland
op het Stadsplein in Heerhugowaard.

« Terug naar home