Donatie Zomertoer naar de stichting PLN

Glitter en poffertjes voor het goede doel tijdens Zomertoer

Na twee jaar gedwongen thuis zitten konden de vrijwilligers van WAT (WijkActivteitenTeam) weer aan de slag om geld te verdienen voor het goede doel.
De afgelopen jaren hebben ze o.a. een men wagen gekocht voor Stichting de Vriendelijke Reus, 6 volle winkelwagens speelgoed voor Jarige Job en donaties gedaan aan St. Opkikker, St. Carola Helpt en Margret IJdema, de Heerhugowaardse paralympiër.

Ook dit jaar konden de dames en heren vrijwilligers van WAT terecht bij de Zomertoer. Joost de Vries, voorzitter van de Stichting Zomertoer, stelt jaarlijks gratis ruimte op het terrein ter beschikking voor het goede doel. Bezoekers van de RadioNL Zomertoer hebben zich laten schminken, glittertattoos laten zetten en genoten van verse popcorn en heerlijke poffertjes. Met 9 vrijwilligers is het prachtige bedrag van € 1014,55 opgehaald voor de Stichting PLN.
PLN is een Nederlandse ziekte, ontstaan in Friesland. Het is een defect in de hartspier en helaas is er nog geen genezing mogelijk.

Op de foto wordt de cheque overhandigd door Anita Hoole van WAT aan de penningmeester van de Zomertoer, André Gonggrijp.
André verloor vorig jaar zijn vrouw Margriet aan PLN.

Andere foto’s geven sfeerbeeld van kraampjes op Zomertoer voor schminken, glitter tattoos, poffertjes en popcorn.

Van:                Wijk Activiteiten Team

« Terug naar home