Foodtrucks ontmoet de Zomertoer Heerhugowaard  in 2016!

Zingen en swingen op het Stadsplein

Op 24, 25 en 26  juni organiseert de Zomertoer Heerhugowaard wederom een fantastisch evenement. Omdat het de 5e keer is dat de Zomertoer word georganiseerd, komt er dit jaar een foodtruckfestival bij op de vrijdagavond en zaterdagmiddag en zaterdagavond tot 21.00.
Een variatie van de meest lekkere gerechten in een lekkere relaxte ambiance.
De Zomertoer gaat dan verder op de zaterdagavond met een groot feest en gaat zondags helemaal los met de RADIONL en TV Oranje Zomertoer Heerhugowaard. Dit groots opgezette evenement met live optredens van Nederlandse artiesten, Bands en DJ’s op het Stadsplein belooft ook dit jaar weer een fantastisch spektakel te worden.
‘Een happening voor het hele gezin’!
Inmiddels is het de grootste gratis te bezoeken muziekfestival van Nederland!
In de afgelopen jaren hebben grote artiesten het stadsplein al bezocht en de zomertoer tot een groot succes gemaakt zoals Wolter Kroes, Nick & Simon, Frans Bauer, Peter Beense, Django Wagner, Glennis Grace, Rene Froger, Tino Martin en vele anderen.
De organisatie onder leiding van Joost de Vries, Remco de Boer, Hans de Vries en André Gonggrijp zijn al weer druk bezig om deze vijfde editie in de steigers te zetten. Dit jaar is er tijdens de Zomertoer ook weer gratis entree, ook mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Heerhugowaard, Stichting Nut,
het Prins Bernard Cultuurfonds en een groot aantal sponsoren en vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u terecht op www.zomertoerhhw.nl, of voor sponsoring mail naar info@zomertoerhhw.nl

 

vooraankondiging

« Terug naar home