6 Juli de beste coverband van Nederland THE TOUR

6 JULI ☀ IJSBAAN ‘T KRUIS – HEERHUGOWAARD

De Zomertoer komt weer naar je toe! Na een aantal gave edities op het Stadsplein gaat de Zomertoer in 2019 weer terug naar waar het allemaal begonnen is; ’t Kruis.

Muziek is er voor jong & oud. Zomertoer Heerhugowaard is dan ook een echt familie evenement.

LINE-UP | ZA. 6 JULI

☀ COVERBAND THE TOUR
☀ DJ BRUNO

20.00 – 00.30

Dit jaar trappen we de Zomertoer af met coverband The Tour! Deze next-level coverband speelt alleen de grootste hits: van De Dijk en André Hazes naar The Black Eyed Peas en Bruno Mars. Dat is gegarandeerd een feestje!!

Het begint om 20.00 uur en de entree = gratis! 😍

OVER THE TOUR

In de afgelopen 14 jaar heeft allround coverband ‘The Tour’ een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. Met meer dan 1500 optredens in binnen- en buitenland is ‘The Tour’ één van de meest succesvolle bands van Nederland!

Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studentenfeesten tot bruiloften, de band maakt overal een groot en onvergetelijk feest van.

De band, bestaande uit zes zeer professionele muzikanten, staat bekend om zijn ongekend strakke en energieke optredens met veel interactie, meezingers en dansvloervullende hits.

Alleen de grootste hits uit de jaren ‘90 t/m de beste hits van nu volgen elkaar in rap tempo op en zorgen voor een feest der herkenning! Met bijna 200 hits in het repertoire is The Tour een echte allround Hitmachine!

Waar de coverband ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

DJ Bruno draait de lekkerste platen in de pauze aan elkaar met zijn ervaring komt dat ook helemaal goed.

VRIJ ENTREE

« Terug naar home