7 juli RADIONL Zomertoer Heerhugowaard terug op IJsbaan ’t Kruis

GROOTS MUZIEKSPEKTAKEL MET O.A. FRANS DUIJTS, JOHN DE BEVER, HENK DISSEL E.V.A

Door Paul van der Molen:

HEERHUGOWAARD – Op 6 en 7 juli komt het grootse muziekspektakel de RADIONL Zomertoer weer naar Heerhugowaard. Na enkele jaren op het Stadsplein keert de Zomertoer weer terug naar de roots. Op de plek waar het ooit allemaal begon, het evenemententerrein (ijsbaan) in ’t Kruis staat een zinderend tweedaags muziekspektakel te wachten met beide dagen gratis toegang. De organisatie is blij met de terugkeer naar ’t Kruis. Het is inmiddels voor de 8e keer in samenspraak met RADIONL. ‘We gaan er weer een mooi en gratis evenement van maken met voor ieder wat wils waardoor er een unieke samensmelting is van jong en oud.

Het feest barst op zaterdagavond 6 juli al los met feest-DJ Bruno en de geweldige live-band The Tour die de tent op zijn kop gaat zetten. (20.00 – 00.30)

Op zondag 7 juli komen dan vanaf 12.00 uur vele grote namen naar ’t Kruis. Zo zullen onder meer Frans Duijts, Henk Dissel, John de Bever, Jan en Anny Schilder (voor de allerlaatste keer!), John West, Rene Karst en Wesly Bronkhorst acte de presénce geven.

Maar ook Helemaal Hollands, Ancora, Belinda Kinnaer , Mike Peterson, Marlous, Raymon Hermans, Gino Graus, Yves Berendse, Sven Versteeg, Susanna Veldmeijer, Kimberly, Margretha & Albert, John Eeltink, Rene Eshuijs, Martin Vincken & Michel en natuurlijk regionale artiesten als Joost de Vries en Kruizenaar Niels Mul zijn namen die tot de verbeelding spreken.

Vanaf 18.00 zullen dit jaar DJ Ray en DJ Bruno de lekkerste platen aan elkaar mixen en zal het feest op zondag rond 21.00 uur ten einde lopen en hopelijk wordt er dan net als andere jaren weer terug gekeken op een fantastisch evenement.

Het hele weekend is er zoals alle jaren VRIJ ENTREE mede door inbreng van de gemeente Heerhugowaard, Stichting NUT, ZZpaint schilderwerken, WDS Deuren en vele andere sponsoren.

Op zondag  is het live op RADIO en TV te volgen. Ook de regionale zender Heerhugowaard Alife zal het feest live uitzenden via ziggo kanaal 47

Houd 6 en 7 juli vrij en kom naar het grootste muziekspektakel en meezingfeest van de regio.
Dit wil je niet missen!

XYTO Media is trotse mediapartner van de RADIONL Zomertoer dus volg onze online dagbladen en houdt ook je brievenbus in de gaten want binnenkort verschijnt er een speciale RADIONL Zomertoer krant.

Het adres van het feest is Jan Glijnisweg 14-A, 1703 RL in Heerhugowaard en heeft voldoende fiets en auto parkeergelegenheid.Het festival heeft dit jaar ook munten automaten met pin.

Meer informatie op www.zomertoerhhw.nl

« Terug naar home